030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Afscheid…

Onze collega Maaike Mout gaat ons na ruim vijf jaar per 1 januari 2018 verlaten en zal in een geheel andere setting haar talenten inzetten.
We verliezen in haar een toegewijde collega met hart voor de (chronische) ouderenzorg en wensen haar veel succes toe in haar nieuwe carrière!

Welkom!

Voor haar in de plaats ontvangen we Evelina van Wagensveld, fysiotherapeut met ervaring in verzorgings- en verpleeghuizen voor o.a. doven en slechthorenden. Zij zal in Vleuten de oudere patiënt behandelen en begeleiden en de chronische longzorg mede voor haar rekening nemen.
Daarnaast is er sprake van uitbreiding van krachten, waarvoor wij collega Willemijn Snapper mogen verwelkomen. Door haar inzet op beide locaties is het nu mogelijk om de openingstijden per locatie verder te verruimen van 2 naar 3 avonden in de week.

Gefeliciteerd!

We feliciteren Tamara van der Bij met het behalen van haar Master of Science in de Psychosomatische fysiotherapie. Knap gedaan en we hopen nu ook door haar expertise in deze lacune te kunnen voorzien in Maarssen Dorp en Vleuten.