030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Met ingang van 15 november 2017 wordt onze telefonische bereikbaarheid verzorgd door het externe bedrijf Fysiotele. Rob en Jacqueline Boone staan u graag te woord om een afspraak te maken of te verzetten, of uw terugbel verzoek door te geven. Dit stelt ons in staat om uw behandelingen ongestoord te laten verlopen en u toch professioneel te woord te staan. Om de lijnen zo kort mogelijk bezet te houden verzoeken wij u om indien van toepassing uw afspraken(kaart), naam behandelaar, pen, papier en agenda bij de hand te houden.

Indien u vragen heeft over een factuur, belt u dan niet de praktijk maar rechtstreeks met het nummer dat onderaan uw nota overzicht staat vermeld.

Cliënten van Rondom Podotherapie, POH GGZ Emmaweg of Vialente Diëtheek gelieve niet de Fysiotherapie praktijk te bellen aangezien wij geen inzage hebben in hun agenda’s.