030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Sinds half juni werkt bij ons op beide locaties Martina Zierhofer, algemeen fysiotherapeute met bijzonder aandachtsgebied de psychosomatische klachten. Welkom Martina! Zij is al aardig ingewerkt en helpt u graag wanneer u klachten ervaart zoals hier omschreven.

Willemijn zal in september starten met haar Master Sportfysiotherapie. Ze zal er veel tijd in steken en heeft daarom besloten iets minder te gaan werken. Leuk besluit Willemijn, je hebt er gericht naar toe gewerkt en we wensen je veel succes met je opleiding!

Omdat er sprake is van herverdeling en uitbreiding van uren zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe collega. Dat is geworden Jason Mensah, algemeen fysiotherapeut sinds juni 2018, met aandacht voor klachten aan de hand en pols.

Met ingang van 1 september moeten we Tom Rikhof gaan missen; hij heeft een mooie baan in het ziekenhuis in Gouda gevonden en gaat ook daar, net als hier, o.a. longpatiënten begeleiden. Dankje voor je inzet Tom! Ook voor wat betreft de ICT zullen we je zeker gaan missen! Tom draagt het fysiotherapiestokje over aan Robin ’t Hart.

Robin is in 2017 afgestudeerd. Hij heeft na zijn opleiding tot personal trainer, zich bekwaamd in de fysiotherapie en zal zich gaan toeleggen op het trainen van COPD patiënten. Daarnaast wil hij graag ook individuele fysiotherapie trajecten opzetten.


Jason Mensah


Robin ‘t Hart