030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Wij zijn op zoek naar een praktijkmanager die de verbinding weet te onderhouden binnen alle gelederen van ons Centrum. Iemand die het Centrum aanstuurt en tegelijkertijd deze op onderdelen kan vertegenwoordigen. Zij of hij leidt en inspireert het team dat klaar staat voor al haar huidige en toekomstige cliënten.

Organisatieprofiel

De praktijkmanager stimuleert en faciliteert het team zodat er vanuit eigen verantwoordelijkheid als een top presterend team effectief en prettig wordt samengewerkt. Je zet hiertoe de lijnen uit, brengt structuur en focus aan en zorgt dat de randvoorwaarden zijn ingevuld. Als praktijkmanager zorg je ervoor dat de organisatiedoelen worden gerealiseerd en ben je verbindend van aard.

Je bent een inspirerend en toegankelijk. Je bent in staat om (samen met anderen) visie en strategie verder te ontwikkelen en te vertalen naar de organisatie. Daarnaast ben je proactief, zie je kansen en weet je deze daadkrachtig te benutten. Met jouw energieke, doel- en mensgerichte persoonlijkheid krijg je nieuwe plannen en innovaties van de grond en zet je zaken in beweging. Je bent sterk gericht op samenwerking, een geboren netwerker, hebt oprecht interesse in mensen en bent een open gesprekspartner. Je gaat verbindingen aan met (keten)partners en beweegt je net zo makkelijk binnen de organisatie als daarbuiten.

Functieprofiel: dit heb jij

De praktijkmanager beschikt in elk geval over de volgende kennis en ervaring:

 • HBO opleiding met kennis van de gezondheidszorg.
 • Ruime kennis en ervaring op managementniveau.
 • Interpersoonlijk sensitief: je hebt oog voor de gevoelens van anderen, je toont belangstelling voor de mening van anderen, je stelt je positief en tolerant op ten opzichte van verschillen in behoeften en zienswijzen.
 • Besluitvaardig: je kan (eventueel onder tijdsdruk) knopen door hakken.
 • Analytisch vermogen: je onderzoekt, herkent en begrijpt de essentiële elementen van het vraagstuk, rafelt uiteen en lost deze op.

Dit bieden we jou

Kortom, kom jij werken in je mooiste baan ooit? Je bent welkom bij ons Centrum voor Fysiotherapie & Manuele Therapie. Wij bieden je een pakket van goede arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure, een assessment kan hier ook onderdeel van uitmaken.

Je reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk voor 17 december as. tegemoet via het vermelde e-mail adres. Wil je eerst meer informatie stuur dan je vraag naar dit e-mailadres.

Branche:

 • Gezondheidszorg

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Reiskostenvergoeding

Soort dienstverband:

 • Parttime
 • Bepaalde tijd
 • Onbepaalde tijd

Opleiding:

 • HBO (Vereist)

Locatie:

 • Postcode 3603 in Maarssen (Vereist)