030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Centrum voor Fysiotherapie & Manuele Therapie blijft open voor 1 op 1 behandelingen in de praktijk, aan huis en online.

Fysiotherapeuten leveren belangrijk werk binnen de zorg. Daarom blijven wij zoveel mogelijk mensen (op afstand) behandelen om zo continuïteit te bieden én de (huis)artsen te ontlasten.

We bieden hulp om thuis in beweging te blijven en uw behandeldoelen te behalen. We maken daarbij gebruik van (video)bellen, sturen oefeningen, beantwoorden vragen en blijven in contact via telefoon of MijnZorgapp.

Een fysieke behandeling op de praktijk of aan huis wordt alleen nog gepland in noodzakelijke gevallen. We houden ons in principe aan de 1,5 m regel en zo nodig gebruiken wij persoonlijke beschermingsmiddelen (zoals maskers, jassen en handschoenen) voor uw en onze veiligheid. Alle contactmomenten worden in overeenstemming met Zorgverzekeraars Nederland, gedeclareerd als normale zittingen.

Hebt u hier vragen over, neem dan gerust contact op.

Maarssen    0346 562775

Vleuten        030 6773154