030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Vanwege de toename van het aantal besmettingen in ons land en het landelijke verzoek om een mondkapje te dragen in de openbare ruimtes hebben wij besloten om ook in onze praktijk aan iedereen te vragen die binnenkomt een mondkapje op te zetten. Dit gaat in vanaf maandag 5 oktober 2020. Om u en onze behandelaren zo veel mogelijk te beschermen.
In overleg met uw behandelaar kan er besloten worden om in de behandelkamer of oefenruimte het mondkapje af te zetten. Dit is alleen mogelijk indien de 1,5 meter gewaarborgd kan blijven.
Bij sommige therapievormen is het niet mogelijk om als cliënt/patiënt een mondkapje te dragen (bijv. bij kaakbehandeling), uw behandelaar zal dan kijken en overleggen met u wat een passende oplossing hiervoor is.