030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Update 04/10/2021: In totaal is er 41,650 kilometer bewogen met de gemeente Stichtse Vecht! Wij als fysio heeft onze praktijk hier 951km aan bijgedragen.

Lees hier het officiële nieuwsbericht over de eindstand.

Update 22/09/2021: Wij hebben als praktijk al 591 km bijgedragen.

In het kader van de Nationale Sportweek heeft Ytin een actie opgezet om mensen meer aan het bewegen te krijgen. Daarom organiseren zij ‘Stichtse Vecht beweegt de wereld rond’. Hieraan doen wij als Centrum voor Fysiotherapie graag aan mee.

Gedurende de hele maand september 2021 gaan wij, inwoners van de gemeente Stichtse Vecht, zoveel mogelijk kilometers afleggen en zo de wereld rond bewegen…..op naar de 40.075km!

Een maand vol positieve energie!

Iedereen kan meedoen, jong en oud, alle kilometers tellen mee.

Wandelen, hardlopen, zwemmen, fietsen (evt. met trapondersteuning), skaten, skeeleren, steppen, rolstoel en scootmobiel!

En uiteraard tellen alle afstanden die hier in de oefenzaal gemaakt worden ook mee!

Wilt u meedoen aan deze actie?

Dat kan op verschillende manieren
via Strava
noteren aantal afgelegde meters via het formulier in de oefenzaal

  • De registratie van de afgelegde kilometers gaat via de gratis te downloaden app Strava. Strava is goed te gebruiken als je een sporthorloge hebt, maar je kunt je activiteiten ook handmatig invoeren.
  1. Ga naar Strava, zoek bij Clubs naar ‘Stichtse Vecht beweegt de wereld rond’ en klik op ‘lid worden’
  2. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is in beweging komen in september . Je GPS bestand wat je uploadt op Strava wordt automatisch geüpload op de club pagina.
  • Mocht je jouw kilometers liever op een andere manier doorgeven (of lukt het niet via Strava) vul dan een formulier in die in de oefenzaal liggen. Onze praktijkmanager Maaike die zal dan de afgelegde kilometers doorgeven namens de praktijk.

Op onze website www.fysiomaarssen.nl zal een update te zien zijn van hoeveel meters wij gezamenlijk als praktijk hebben afgelegd (dus die via de formulieren binnen zijn gekomen). U mag ook uw afgelegde meters doorgeven die u via Strava heeft geregistreerd, deze zullen we dan meenemen in ons totaaloverzicht. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar: m.vanmeel@fysiomaarssen.nl

Houd je aan de dan geldende Corona-maatregelen, vermijd drukte, blijf thuis bij verkoudheidsklachten en zorg goed voor jezelf en elkaar!