030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Informatie

Locatie

Beide vestigingen zijn centraal gelegen in Maarssen en Vleuten, er is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast zijn er bij beide praktijken invalidenparkeerplaatsen beschikbaar en zijn onze praktijken toegankelijk voor rolstoelgebruikers, mensen met rollators, en kinderwagens.

BIG geregistreerd

De fysiotherapeuten die in het Centrum voor Fysiotherapie & Manuele Therapie werken zijn allemaal BIG geregistreerd (Beroepen Individuele Gezondheidszorg). Daarnaast zijn ze opgenomen in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie.

Wat behandelen we?

We behandelen patiënten met chronische ziektes maar acute klachten die zijn ontstaan tijdens het bewegen. Bijvoorbeeld door overbelasting, na een ongeval, of na een operatie. Ook klachten die samen met werk, bevalling, of ouderdom behandelen wij.

Meer over onze behandeling

Onze behandeling is maatwerk. Geen enkele klacht is hetzelfde en elk lichaam reageert anders.
Samen met u streven we naar het weer zo optimaal mogelijk hervatten van uw dagelijkse activiteiten. Wij kunnen u adviseren, behandelen, en begeleiden in onze praktijk. Bij u thuis of in de verzorgingshuizen in Vleuten en Maarssen.