030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Multidisciplinair orthopedisch spreekuur

Uw orthopedische klachten worden bekeken door onze fysiotherapeut Leonie de Bree, huisarts dr. De Vries en orthopeed dr. Van Dijk.

Spreekuur data
Maandag 28 januari 2019
Maandag  4 maart 2019
Maandag 22 april 2019
Maandag 10 juni 2019

Tijden volgen

Aanmelding verloopt via dr. de Vries of Centrum voor Fysiotherapie en Manuele therapie, hier ontvangt u tevens de informatie die nodig is.

Locatie
Centrum voor Fysiotherapie en Manuele Therapie, Harmonieplein 115, 3603 BS Maarssen.


https://huisartsenpraktijkdevries.uwartsonline.nl/images/uploads/215840_nl_eigen%20logo%20uploaden.png

Ervaart u beweegklachten?
Heeft u een vraag voor de orthopeed, huisarts of fysiotherapeut? Misschien is het combi-spreekuur iets voor u.

 Het combi spreekuur is een spreekuur samen met orthopeed M. van Dijk, huisarts Ph. de Vries en Fysiotherapeute L. de Bree. Dit spreekuur is ontstaan vanuit de artrose-proeftuin 2018.

Doel van het spreekuur is betere zorg dicht bij u.

Het spreekuur
Tijdens de intake en onderzoek kunnen de zorgverleners vragen stellen en eventueel aanvullend testen uitvoeren. Om daarna samen met u de uitkomsten te bespreken en een plan te maken over wat de behandelmogelijkheden zijn. Hierdoor kunt u uitgebreid geïnformeerd uw behandeltraject kiezen.

De duur van het consult is maximaal 20 minuten. Ter voorbereiding van het spreekuur adviseren wij u om vooraf uw vragen op te schrijven,  zodat u de vragen aan bod komen.

Tevredenheid onderzoek
Omdat het spreekuur nog in de ontwikkelfase is en wij graag van uw feedback willen leren, vragen wij u om na het spreekuur een vragenlijst in te vullen. Deze kunt u op een later moment bij

Centrum voor Fysiotherapie & Manuele Therapie op het Harmonieplein 115 te Maarssen in de brievenbus deponeren t.a.v. mevrouw L. de Bree. De antwoorden op de vragen worden anoniem verwerkt ter verbetering van het spreekuur.

Kosten van het spreekuur
Aan dit spreekuur zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Voor vragen of aanmelden kunt u zich richten tot huisarts De Vries of mailen naar info@fysiomaarssen.nl o.v.v. Combi-spreekuur + uw naam. Of telefonisch 0346 562775, vragen naar Leonie.