030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl
Wij zijn dé specialist op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie in de regio Maarssen en Vleuten. Vanwege ons brede aanbod aan specialiteiten kunt u voor iedere klacht bij ons terecht. Wij zijn multidisciplinair georiënteerd en werken nauw met elkaar samen zodat u zo snel mogelijk weer soepel kan bewegen. 

Maak eenvoudig en snel een afspraak

Waar staan wij voor

Centrum voor Fysiotherapie en Manuele therapie staat voor maatwerk, waarbij de verschillende disciplines binnen onze vestigingen in Maarssen en Vleuten samenwerken om uw gezondheidsvraag te kunnen beantwoorden. 

Geen enkele klacht is hetzelfde en elk lichaam reageert anders. Samen met u streven we naar het weer zo optimaal mogelijk hervatten van uw dagelijkse activiteiten. Wij kunnen u adviseren, behandelen, en begeleiden in onze praktijk. Bij u thuis of in de verzorgingshuizen in Vleuten en Maarssen.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en staan dan ook altijd open voor hun feedback. Op basis van beoordelingen geven klanten ons een 8.5.

Onze specialiteiten

We behandelen patiënten met chronische ziektes maar ook acute klachten die zijn ontstaan tijdens het bewegen. Bijvoorbeeld door overbelasting, na een ongeval, of na een operatie. Ook klachten die voortkomen uit werk, een bevalling, of ouderdom behandelen wij. 

Naast fysiotherapie hebben wij ook verschillende therapeuten die gespecialiseerd zijn in een specifieke therapie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Manuele therapie, bekkenfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Bekijk de pagina behandelingen voor het volledige overzicht.

Manuele therapie

Heeft u nek- en schouderklachten, lage rugklachten of hoofd- en nekpijn? Onze manuele therapeuten zijn bijzonder goed in het vinden en verhelpen van de oorzaak van pijnklachten. De klachten ontstaan in spieren, pezen, gewrichten en/of zenuwstructuren.

Lees meer over manuele therapie

Psychosomatische therapie

Bent u uit balans, overbelast, vermoeid, gespannen of ervaart u pijn? De psychosomatisch therapeut helpt u weer in balans te komen. Onze therapeuten helpen mensen met klachten zoals chronische pijnklachten en onverklaarbare klachten of mensen die last hebben van een depressie of burn-out.

Lees meer over psychosomatische therapie

Ouderenzorg, operaties en chronische aandoeningen

Wij bieden ook verschillende behandelen aan voor ouderen of mensen die bijvoorbeeld net een operatie hebben gehad. Denk hierbij aan COPD revalidatie en fysiotherapie bij hart- of longtransplantaties. Ook hebben wij verschillende therapeuten die gespecialiseerd zijn in ouderenzorg.

Wij werken samen met de gemeenschap

Om de beste zorg te bieden, hebben wij samenwerkingsverbanden met verschillende gespecialiseerde partijen in onder andere Vleuten. We bieden bijvoorbeeld hardlooptrainingen aan via Running Vleuten en we werken samen met huisartspraktijken tijdens ons multidisciplinair orthopedisch spreekuur.

Maak eenvoudig een afspraak

Heeft u moeite bij het bewegen van je spieren door een blessure, overbelasting, ziekte of een operatie? Wij helpen u graag verder! Onze 15 specialisten staan dag in dag uit klaar om ervoor te zorgen dat u weer pijnvrij kan bewegen en energiek in het leven staat. 

    Laat via onderstaand contactformulier uw vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!