030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Yasmijn van Achterberg

Even voorstellen

Ik ben Yasmijn en ga hier vanaf 9 juni 2024 elke zondagmiddag kinderyoga aanbieden van 16:00-16:45 uur.
Op zondag 12 mei 2024 is er een proefles, zodat je kan kennismaken en kan proeven wat kinderyoga is.
Dit tegen een flink gereduceerd tarief van €5,-.
Kan je dan niet maar zou je graag een andere keer willen, dan is er elke 4e zondag van de maand een proefles te volgen.

Ook ga ik individuele yoga aanbieden:

  • Voor kinderen
  • Voor volwassenen
  • Voor ouder en kind

Daarnaast zal ik, bij minimaal 4 deelnemers, ook yoga voor volwassenen opzetten, zoals:

  • Zwangerschapsyoga
  • Deugdenyoga
  • Nidra, Yin of Hathayoga

Naast dat ik yoga lessen geef ben ik ook oprichtster en eigenaresse van Sylvatica Kindercoaching en Meer! Een plek voor iedereen (alle leeftijden), waar eenieder welkom is die meer vanuit zijn potentieel en gelukkiger wil leven. Ik geef passende effectieve handvatten vanuit mijn brede kennis en ervaring.

Ik ben Deugdenyoga docent, deugdentrainer/coach, Zwangerschapsyoga docent, Kinderyoga docent, Spelagoog, Kindercoach, Holistische masseur, voetreflex therapeut en aromatherapeut.

Vormen Yoga

Kinderyoga
Kinderyoga is een combinatie van yoga, spel en ontspanning, waarbij plezier voorop staat.
Naast dat kinderyoga speels en leuk is, heeft kinderyoga vele voordelen zoals, het bevorderen van zelfvertrouwen, ondersteuning bij sensitieve kinderen en het leren luisteren naar het eigen lichaam, waardoor het kind meer kalmte en autonomie ervaart. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je nog meer weten over wat ik voor jouw kind in de kinderyoga lessen kan betekenen?
Wil je een proefles volgen of direct een strippenkaart kopen?
Ga dan naar mijn website: sylvaticakindercoaching.nl

Zwangerschapsyoga
Als je zwanger bent gebeurt er van alles met je op fysiek, emotioneel, mentaal, hormonaal, en energetische vlak. Wil je met een vertrouwd gevoel je bevalling tegemoet gaan dan kan zwangerschapsyoga je daarbij helpen. Vind door middel van de yoga-, meditatie-, bekkenbodem- en ademhaling oefeningen en nog veel meer, de balans in je lichaam en jezelf weer terug.
Want wanneer je in contact bent met jezelf kun je je, vol verwondering, veel beter verbinden met het leven in je buik. Ook ben ik opgeleid om bevallingscursussen te geven. Tijdens de zwangerschapsyoga geef ik fijne tips die je kunt delen met je partner of naaste, waardoor je ook samen bewuster de bevalling tegemoet gaat.
Je bent van harte welkom.
Wil je meer informatie of heb je persoonlijke vragen mail dan naar yasmijn@sylvaticakindercoaching.nl
Deze lessen kunnen alleen via een 8 of 10 lessen strippenkaart gevolgd worden. Dit heeft te maken met de opbouw van de lessen en om het groepsproces te bevorderen (veiligheid en samenhorigheid).

Deugdenyoga
Deugdenyoga is eigenlijk een soort kwaliteiten yoga met een diepere betekenis. Tijdens de deugdenyoga ga je de deugd die centraal staat, zoals bijvoorbeeld “kracht”, op meerdere vlakken vanuit jezelf onder begeleiding van mij laten stralen. Dit alles in een veilige omgeving met een fijne sfeer en op jouw tempo. Door elke keer het mooie in jezelf te zien en te voelen ervaren velen dat ze optimistischer in het leven gaan staan. Wanneer je de wereld om je heen benadert vanuit de deugden, voel je letterlijk dat je meer gaat leven vanuit je potentieel en daarnaar gaat handelen. Deze vorm van yoga is erg gevarieerd door de vele verschillende deugden. Wanneer de deugd “kracht” centraal staat gaan we vaak meer Hatha- en poweryoga doen. Als de deugd “kalmte” centraal staat hebben we een heerlijke Yoga Nidra meditatie, waarbij je al je lichaamsdelen stap voor stap gaat ontspannen.
Deze lessen zijn alleen af te nemen in een bundel van 3 lessen. Omdat er per 3 lessen 1 deugd centraal staat.

Eén op één yoga
Heb jij specifieke behoeftes of wensen en mogelijk een uitdaging waarom de groepslessen lastig te volgen zijn, dan ben je ook welkom voor een één op één yogales. Dit kan voor alle doelgroepen (leeftijden). Tijdens een één op één yogales ga ik eerst luisteren naar waar je mogelijk tegen aanloopt of wat je wensen en behoeftes zijn. Bij kinderen is er eerst een telefonisch gesprek met de ouder. Aan de hand van die informatie begeleid ik je in alle rust en kiezen we voor die yoga oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen die aansluiten op jouw behoefte. Aan het einde van elke les ga je heerlijk ontspannen en dichter bij jezelf de deur uit.

Volwassen Yoga
Yoga betekent letterlijk in het Sanskriet tot evenwicht brengen. Tijdens de yogalessen doen we per 2 maanden weer een andere yoga stijl. Daarnaast is het ook erg goed voor de spieren, gemoedsrust, ademhaling en nog veel meer! Yoga is ook erg goed om je spieren en pezen op te rekken als je veel sport. Dit zodat je weer meer spiervezels kan opbouwen. Ik sluit aan bij de behoeftes van de groep en pas mijn lessen flexibel daarop aan.

Tarieven yoga
Bekijk tarieven

Meer informatie? Proefles of strippenkaart kopen?
Ga dan naar mijn website:  https://www.sylvaticakindercoaching.nl/contact/

Via het contactformulier kan je aangeven waarvoor je je aan wil melden.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

9 mei 2024