030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Vanwege de verhuizing naar een gezondheidscentrum voor onze locatie in Vleuten zijn wij op zoek naar een fitness-instructeur om samen met ons een mooie en professionele invulling te geven aan de fitness in het dorp. 

Vanwege onze unieke locatie en het feit dat er geen andere fitnesscentra in de buurt aanwezig ontstaat er een unieke situatie waarbij wij jou nodig hebben!

Wij zijn op zoek naar een fitness-instructeur die samen met ons de fitness op wil gaan zetten. Wij richten ons op een setting waarin mensen, veelal met een medische achtergrond, willen trainen zonder de prestatiedruk te voelen.

Denk hierbij aan mensen die na hun revalidatietraject bij de fysio- en oefentherapie verder willen blijven sporten bij ons met de bij hun bekende apparatuur (HUR), mensen die prikkelarm willen trainen, mensen die wat ouder zijn en waarbij sporten wel goed is om voort te zetten.

Er is voor jou alle mogelijkheid om samen met ons dit verder uit te denken en vorm te geven. Hierbij is er zeker veel ruimte voor je eigen expertise te kunnen inzetten, je eigen wensen die je hebt als fitness-instructeur vorm te kunnen geven en je eigen (personal)trainingsgroepen op te zetten. 


Wij zoeken

Meerdere collega’s die samen met ons, vanaf januari 2022, de fitness in Vleuten-dorp willen opzetten voor 16-40 uur p.w. 

Jij zorgt ervoor dat leden zich thuis voelen en geholpen waar nodig. Om dit te bereiken maak je makkelijk contact en toon je oprechte interesse. Jouw begeleiding, toezicht en expertise op het gebied van fitness zorgen er voor dat er veilig en verantwoord gesport kan worden in onze fitnessruimte. Je staat stevig in je schoenen en kan goed aangeven wat er nodig is op de werkvloer. Je bent flexibel, ook in de avonden en weekenden. Je hebt de juiste certificaten op zak als fitnessinstructeur*, bij voorkeur minimaal 1 jaar ervaring en ervaring met begeleiding van mensen met lichamelijke aandoeningen. Je kunt zonder problemen een VOG overleggen. 

Wij bieden

Een leuke, sportieve werkomgeving met mogelijkheden tot het volgen van diverse opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen. Samen met ons de fitness op te zetten, hierin mee te denken en jouw expertise in te brengen.
Markconform salaris op basis van diploma’s en werkervaring (bruto uurloon tussen de €12,87 en €15,53). Flexibele werktijden.

Reageren

Meer informatie over de praktijk kan je vinden op onze website www.fysiomaarssen.nl.

Wil je meer weten over deze vacature of wil je direct solliciteren, stuur dan een mail naar Wilca Dijkstra en Jeroen Gresnigt, via maatschap@fysiomaarssen.nl of via telefoonnummer 0346-562775

* Juiste certificaten zijn: afgeronde studie CIOS, academie lichamelijke opvoeding of een opleiding via AFN, Fitvak of een andere sportopleiding met minimaal fitness A of B.