030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Bent u benieuwd hoe u kunt blijven gaan en staan? Welke stappen u zelf kunt zetten om vitaal ouder te worden? Kom dan naar de Kennisdeler Blijf gaan en staan! Blijf gaan en staan is een informatiebijeenkomst over mobiliteit, vitaliteit en stabiliteit. U krijgt praktische informatie over o.a. spierkracht, balans, goed schoeisel en voeding. Daarnaast kunt u de valrisicotest doen. Deelname is GRATIS.
Wil je na de bijeenkomst verder oefenen, kom dan naar de Balanscursus. De Balanscursus start een week na de Kennisdeler (zelfde dag en tijdstip) en is 11 bijeenkomsten van 1,5 uur. De Balanscursus omvat o.a. praktische informatie, een oefenprogramma en u ontvangt een werkboek om thuis verder te oefenen. Aan het einde van iedere bijeenkomst drinken we samen koffie of thee. Kosten voor de balanscursus (incl. werkboek) zijn € 15,00.
Aanmelden kan via www.momenz.nl/blijfgaanenstaan

Binnen onze praktijk zal Simone van Leeuwen de cursus verzorgen bij MFA Safari (zwembad).
Op donderdag 11 april om 13:15 zal de kennisdeler plaatsvinden.

De balanscursus zal zijn op:

  • 25 april
  • 2, 16, 23, 30 mei
  • 6, 13, 20, 27 juni
  • 4 en 11 juli van 13:15-14:45

Aanmelden via : www.momenz.nl/blijfgaanenstaan