030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Wij zijn op zoek naar een fitness-instructeur die op zaterdagochtend kan werken (vanaf juli 2023) en op flexibele basis kan invallen. Wij richten ons op een setting waarin mensen, veelal met een medische achtergrond, willen trainen zonder de prestatiedruk te voelen én diegenen die dichtbij huis kwalitatief goede begeleiding wensen. Dit binnen een unieke locatie midden in het gezellige dorp Vleuten!

Denk hierbij aan mensen die na hun revalidatietraject bij de fysio- en oefentherapie verder willen blijven sporten bij ons met de bij hun bekende apparatuur (HUR), mensen die prikkelarm willen trainen, mensen die wat ouder zijn en waarbij sporten wel goed is om voort te zetten. Ook de reguliere sporter kan bij ons laagdrempelig aan zijn of haar trekken komen.

Er is voor jou alle mogelijkheid om dit samen met ons vorm te geven. Hierbij is er zeker veel ruimte om je eigen expertise in te zetten, je eigen wensen die je hebt als fitness-instructeur vorm te geven en je eigen (personal) trainingsgroepen op te zetten.

Wij zoeken

Een collega die flexibel inzetbaar is om de fitness over te kunnen nemen tijdens vakantie en ziekte van collega’s. Het rooster wordt in overleg afgestemd met elkaar. Overname van vakanties is ruim van tevoren bekend (zeker 4 weken). En voor inval bij ziekte vragen we om je flexibiliteit, dus last minute inval is soms gewenst (indien mogelijk uiteraard). 

Onze fitnesstijden zijn op maandag- en woensdagochtend van 8:00-11:00, vrijdagochtend van 8:00-9:30 (pilot tot de zomer), elke doordeweekse avond van 17:00-21:00 en op beide weekenddagen van 8:30-12:30.

Jij zorgt ervoor dat leden zich thuis voelen en geholpen worden waar nodig. Om dit te bereiken maak je makkelijk contact en toon je oprechte interesse. Jouw begeleiding, toezicht en expertise op het gebied van fitness zorgen ervoor dat er veilig en verantwoord gesport kan worden in onze fitnessruimte. Je staat stevig in je schoenen en kan goed aangeven wat er nodig is op de werkvloer. Je bent flexibel. Je hebt de juiste certificaten op zak als fitnessinstructeur*, bij voorkeur minimaal 1 jaar ervaring en ervaring met begeleiding van mensen met lichamelijke aandoeningen. Je kunt zonder problemen een VOG overleggen en je bent de Nederlandse taal machtig in woord en geschrift.

Wij bieden

Een leuke, sportieve werkomgeving met mogelijkheden tot het volgen van diverse opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen. Samen met ons de fitness inhoud te geven, hierin mee te denken en jouw expertise in te brengen. Veel ruimte om je eigen creativiteit en ideeën vorm te geven binnen je vaste werktijd(en). Marktconform salaris op basis van diploma’s en werkervaring (bruto uurloon van €13,97 + 8% vakantietoeslag, uitbetaald in mei). Flexibele werktijden. Leuke groep collega’s.

Reageren

Meer informatie over de praktijk kan je vinden op onze website www.fysiomaarssen.nl.

Wil je meer weten over deze vacature of wil je direct solliciteren, stuur dan een mail naar Maaike van Meel, m.vanmeel@fysiomaarssen.nl of via telefoonnummer 0346-562775.

* Juiste certificaten zijn: afgeronde studie CIOS, Academie lichamelijke opvoeding of een opleiding via AFN, Fitvak of een andere sportopleiding met minimaal fitness A of B, student fysiotherapie/oefentherapie.