030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Voor onze middelgrote fysiotherapiepraktijk in Maarssen en Vleuten zijn we op zoek naar een collega psychosomatiek (i.o.).

In onze praktijken werken we direct samen met fysiotherapeuten, diëtiste, psycholoog en podotherapeut. Tevens zijn er onder andere goede samenwerkingsverbanden met de huisartsen, praktijkondersteuners en diverse specialisten in het ziekenhuis. Deze samenwerking uit zich door de diverse programma’s die we samen opzetten. Momenteel zijn we bezig om het project chronische pijn vorm te geven met de huisarts, psycholoog, oefentherapeut, manueel therapeut waarin je een hele belangrijke key-rol kan innemen. 

Ons team bestaat uit 14 ervaren collega’s met hart voor hun patiënten en die open staan voor samenwerking. Verschillende collega’s hebben een verbijzondering zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oncologische fysiotherapie en extended scope therapie.

Wij zoeken

Een psychosomatisch therapeut (i.o.) voor 16-32 uur p.w. met affiniteit voor chronische pijn, stress gerelateerde klachten en ontspanningstherapie. Met een afgeronde opleiding fysiotherapie of oefentherapie. Een persoon die samen met de praktijk wil groeien en ontwikkelen. Met een BIG en SKF registratie, ervaring met het werken in Intramed (is een pre) en de verslaglegging volgens de plus afspraken kan voeren (is een pre).

Kortom een echte teamplayer die bovendien administratief sterk is en zijn of haar zaakjes op orde heeft.

Wij bieden

Een marktconform salaris op basis van diploma’s en werkervaring (tussen de €3300,- en de €4000,- bruto bij 40 uur p.w.(variabel all-in loon)). Flexibele werktijden. Ruime vakantieregeling, 200 uur vakantie bij een volledige werkweek (anders na rato). Vast maandelijks voorschot obv variabel all-in loon. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en ondersteuning hierin.

Een leuk team met collega’s waarbij ontwikkeling en een fijne samenwerking hoog in het vaandel staan. Een bestendige praktijk met plus status en goede connecties met de diverse samenwerkingspartners.

Reageren

Meer informatie over de praktijk kan je vinden op onze website www.fysiomaarssen.nl.

Wil je meer weten over deze vacature of wil je direct solliciteren middels een brief met CV, stuur dan een mail naar Maaike van Meel, praktijkmanager, via m.vanmeel@fysiomaarssen.nl of via telefoonnummer 0346-562775

Als je op ZZP basis werkt dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren op deze vacature.