030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Voor onze middelgrote fysiotherapiepraktijk in Vleuten ontstaat wegens vertrek van een collega een vacature voor een nieuwe college voor 16 uur met affiniteit voor craniomandibulaire klachten.

Ons team bestaat uit 14 ervaren collega’s met hart voor hun patiënten en die open staan voor samenwerking. Verschillende collega’s hebben een verbijzondering zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oncologische fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie.
Daarnaast hebben wij een prettige samenwerking met andere disciplines, onder andere een podotherapeut, diëtiste, verloskundige, huisartsen en specialisten in het ziekenhuis. Daarbij hebben wij op onze locatie in Vleuten ook een fitness-tak waar 3 fitness collega’s werken. 

Wij zoeken

Een collega voor ongeveer 8-16 uur p.w. met affiniteit van de kaak. Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat om contact en verbinding met de wijk en de bestaande disciplines te leggen. Die flexibel is en out-of-the-box durft en kan denken. Een persoon die samen met de praktijk wil groeien en ontwikkelen. En die bij voorkeur minimaal 1 avond in de week beschikbaar is.
Met een BIG en Keurmerk/VvOCM registratie,  ervaring met het werken in Intramed en de verslaglegging in woord en geschrift volgens de plus afspraken kan voeren. 
Kortom een echte teamplayer en netwerker, die bovendien administratief sterk is en zijn of haar zaakjes op orde heeft.

Wij bieden

Een marktconform salaris op basis van diploma’s en werkervaring. Flexibele werktijden, o.a. ook in de avond. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en ondersteuning hierin.
Een leuk team met collega’s, verspreid over 3 locaties (Maarssen, Maarssenbroek, Vleuten) waarbij ontwikkeling en een fijne samenwerking hoog in het vaandel staan. Een bestendige praktijk met plus status en goede connecties met de diverse samenwerkingspartners.

Reageren

Meer informatie over de praktijk kan je vinden op onze website www.fysiomaarssen.nl.

Wil je meer weten over deze vacature of wil je direct solliciteren, stuur dan een mail naar Maaike van Meel, praktijkmanager, via m.vanmeel@fysiomaarssen.nl of via telefoonnummer 0346-562775

Als je op ZZP basis werkt dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren op deze vacature.