030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Voor onze middelgrote fysiotherapiepraktijk in Maarssen en Vleuten hebben we per september 2021 een vacature voor een sportfysiotherapeut (i.o.) met affiniteit voor orthopedie.

In onze praktijken werken we direct samen met fysiotherapeuten, diëtiste, psycholoog en podotherapeut. Tevens zijn er onder andere goede samenwerkingsverbanden met de huisartsen, praktijkondersteuners en diverse specialisten in het ziekenhuis. Deze samenwerking uit zich door de diverse programma’s die we samen opzetten. Eens per 6 weken hebben we op onze locatie in Maarssen ook een gezamenlijk spreekuur met orthopeed – huisarts – fysiotherapeut.

Ons team bestaat uit 15 ervaren collega’s met hart voor hun patiënten en die open staan voor samenwerking. Verschillende collega’s hebben een verbijzondering zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oncologische fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie.

Wij zoeken

Een sportfysiotherapeut (i.o.) voor ongeveer 16 uur p.w. (met mogelijkheid tot uitbereiding) met affiniteit voor orthopedie en passie voor het vak. Die flexibel is en out-of-the-box durft en kan denken. Een persoon die samen met de praktijk wil groeien en ontwikkelen.
Met een BIG en SKF registratie,  ervaring met het werken in Intramed en de verslaglegging volgens de plus afspraken kan voeren. 
Kortom een echte teamplayer die bovendien administratief sterk is en zijn of haar zaakjes op orde heeft.

Wij bieden

Een marktconform salaris op basis van diploma’s en werkervaring. Flexibele werktijden. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en ondersteuning hierin.
Een leuk team met collega’s waarbij ontwikkeling en een fijne samenwerking hoog in het vaandel staan. Een bestendige praktijk met plus status en goede connecties met de diverse samenwerkingspartners. 

Reageren

Meer informatie over de praktijk kan je vinden op onze website www.fysiomaarssen.nl.

Wil je meer weten over deze vacature of wil je direct solliciteren, stuur dan een mail naar Maaike van Meel, praktijkmanager, via m.vanmeel@fysiomaarssen.nl of via telefoonnummer 0346-562775

Als je op ZZP basis werkt dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren op deze vacature