030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Voor onze middelgrote fysiotherapiepraktijk in Vleuten hebben we een vacature voor een geriatrisch fysiotherapeut (i.o) per oktober 2021.

In onze praktijken werken we direct samen met een oefentherapeut, diëtiste, psycholoog en podotherapeut. Tevens zijn er onder andere goede samenwerkingsverbanden met de huisartsen, praktijkondersteuners GGZ en ouderen, SOG en wijkverpleging in de wijk. Deze samenwerking uit zich door de diverse programma’s die we samen opzetten.

Ons team bestaat uit 14 ervaren collega’s met hart voor hun patiënten en die open staan voor samenwerking. Verschillende collega’s hebben een verbijzondering zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oncologische fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. 

Wij zoeken

Een geriatrisch fysiotherapeut voor ongeveer 18-36 uur p.w. met affiniteit voor ouderen en passie voor het vak. Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat om contact en verbinding met de wijk en de bestaande disciplines te leggen. Die flexibel is en out-of-the-box durft en kan denken. Een persoon die samen met de praktijk wil groeien en ontwikkelen.

Met een BIG en SKF registratie, ervaring met het werken in Intramed en de verslaglegging volgens de plus afspraken kan voeren. 

Kortom een echte teamplayer en netwerker, die bovendien administratief sterk is en zijn of haar zaakjes op orde heeft.

Wij bieden

Een marktconform salaris op basis van diploma’s en werkervaring. Flexibele werktijden. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en ondersteuning hierin.

Een leuk team met collega’s waarbij ontwikkeling en een fijne samenwerking hoog in het vaandel staan. Een bestendige praktijk met plus status en goede connecties met de diverse samenwerkingspartners.

Vanaf januari 2022 zullen wij verhuizen naar en gezondheidscentrum in Vleuten-Dorp, de samenwerkingslijnen met de huisartsen wordt hierdoor nog kleiner. En je krijgt een splinternieuwe werkplek met een mooie grote en ruime oefenzaal met HUR-apparatuur tot je beschikking.

Reageren

Meer informatie over de praktijk kan je vinden op onze website www.fysiomaarssen.nl.

Wil je meer weten over deze vacature of wil je direct solliciteren, stuur dan een mail naar Wilca Dijkstra en Jeroen Gresnigt, via maatschap@fysiomaarssen.nl of via telefoonnummer 0346-562775.

Als je op ZZP basis werkt dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren op deze vacature