030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Voor onze middelgrote fysiotherapiepraktijk in Maarssen en Vleuten hebben we per direct een vacature voor een oncologie- en oedeemfysiotherapeut (i.o.), vanwege uitbreidingswensen in het team. 

In onze praktijken werken we direct samen met fysiothera

peuten, diëtiste, verloskundigen, psycholoog en podotherapeut. Tevens zijn er onder andere goede samenwerkingsverbanden met de huisartsen, praktijkondersteuners en diverse specialisten in het ziekenhuis. 

Ons team bestaat uit 15 ervaren collega’s met hart voor hun patiënten en die open staan voor samenwerking. Verschillende collega’s hebben een verbijzondering zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oefentherapie, oncologische fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie.

Wij zoeken

Een oncologie- en oedeemfysiotherapeut (i.o.) voor ongeveer 20 uur p.w. (minder is bespreekbaar, uitbreiding op termijn is mogelijk). Zoals alle oedeemfysiotherapeutische vaardigheden is het kunnen toepassen van ACT een must. Bereidheid tot aanmeten van compressiemiddelen zoals therapeutisch elastische kousen strekt tot aanbeveling. Je bent flexibel en denkt out-of-the-box. 

Een persoon die samen met de praktijk wil groeien en ontwikkelen en die samenwerkingskansen ziet en weet te benutten. En die bij voorkeur minimaal 1 avond in de week beschikbaar is.
Met een BIG en Keurmerk registratie, ervaring met het werken in Intramed, de verslaglegging volgens de plus afspraken kan voeren en die de Nederlandse taal machtig is, in woord en geschrift.
Kortom een echte teamplayer die bovendien administratief sterk is en zijn of haar zaakjes op orde heeft.

Wij bieden

Een fijne en gezellige werkplek in Maarssen en Vleuten en een collega oncologie die al veel ervaring heeft en waarmee je kan overleggen en sparren. Een marktconform salaris op basis van diploma’s en werkervaring. Flexibele werktijden. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en ondersteuning hierin.
Een leuk team met collega’s waarbij ontwikkeling en een fijne samenwerking hoog in het vaandel staan. Een bestendige praktijk met plus status en goede connecties met de diverse samenwerkingspartners.

Reageren

Meer informatie over de praktijk kan je vinden op onze website www.fysiomaarssen.nl.

Wil je meer weten over deze vacature of wil je direct solliciteren middels een brief met CV, stuur dan een mail naar Maaike van Meel, praktijkmanager, via m.vanmeel@fysiomaarssen.nl of via telefoonnummer 0346-562775

Als je op ZZP basis werkt dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren op deze vacature.