030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Voor onze middelgrote fysiotherapiepraktijk in Maarssen en Vleuten hebben we per direct een vacature voor een bekkenfysiotherapeut of -oefentherapeut (i.o.), vanwege uitbereidingswensen in het team. In onze praktijken werken we direct samen met fysiotherapeuten, diëtiste, verloskundigen, psycholoog en podotherapeut. Tevens zijn er onder andere goede samenwerkingsverbanden met de huisartsen, praktijkondersteuners en diverse specialisten in het ziekenhuis. 

Ons team bestaat uit 15 ervaren collega’s met hart voor hun patiënten en die open staan voor samenwerking. Verschillende collega’s hebben een verbijzondering zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oefentherapie, oncologische fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie.

Wij zoeken

Een bekkentherapeut of -oefentherapeut (i.o.) voor ongeveer 18-24 uur p.w. Die flexibel is en out-of-the-box durft en kan denken. Een persoon die samen met de praktijk wil groeien en ontwikkelen en die samenwerkingskansen ziet en weet te benutten. Die bereid is met groepen te werken. En die bij voorkeur minimaal 1 avond in de week beschikbaar is.

Met een BIG en Keurmerk/VvOCM registratie, ervaring met het werken in Intramed, de verslaglegging volgens de plus afspraken kan voeren en die de Nederlandse taal machtig is, in woord en geschrift.
Kortom een echte teamplayer die bovendien administratief sterk is en zijn of haar zaakjes op orde heeft.

Wij bieden

Een mooie nieuwe werkplek in het Gezondheidscentrum Vleuten Dorp waar wij op 31 januari 2022 onze deuren hebben geopend. De verloskundigenpraktijk is gevestigd tegenover het centrum en we hebben connecties om de samenwerking sterker vorm te kunnen geven. 

Een marktconform salaris op basis van diploma’s en werkervaring. Flexibele werktijden. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en ondersteuning hierin.
Een leuk team met collega’s waarbij ontwikkeling en een fijne samenwerking hoog in het vaandel staan. Een bestendige praktijk met plus status en goede connecties met de diverse samenwerkingspartners.

Reageren

Meer informatie over de praktijk kan je vinden op onze website www.fysiomaarssen.nl.

Wil je meer weten over deze vacature of wil je direct solliciteren middels een brief met CV, stuur dan een mail naar Maaike van Meel, praktijkmanager, via m.vanmeel@fysiomaarssen.nl of via telefoonnummer 0346-562775

Als je op ZZP basis werkt dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren op deze vacature.