030-6773154 (Vleuten) info@fysiovleuten.nl    0346-562775 (Maarssen) info@fysiomaarssen.nl

Personal Training

Fysiotherapie Personal Training

Begin je net of ben je op zoek naar de volgende stap in jouw training of leefstijl?

Fysio Personal Training is er om jou te helpen naar een sterkere, fittere en gezondere versie van jezelf. Fysio Personal Training is voor veel mensen een succes omdat het niet alleen een “stok achter de deur” is maar ook ontzettend leerzaam. We geven je de kennis, adviezen en vaardigheden die nodig zijn voor een langdurig behoud van een gezonde levensstijl.

Je gezondheid verbeteren of trainingsdoelen behalen gebeurt niet van de één op de andere dag. Wij zijn ervoor om duidelijke doelen te stellen en te behalen. Dit bereiken we door intensieve begeleiding en persoonlijke coaching.

Door onze persoonsgerichte aanpak wordt er echt geluisterd naar jouw verhaal en doelen. Daarnaast is de fysiotherapeut de specialist in bewegen, lichamelijke klachten en revalidatie. Vanuit onze fysiotherapeutische kennis en wetenschappelijke onderbouwde protocollen hanteren wij een effectieve methode bestaande uit: kracht- en conditie training in combinatie met voeding en leefstijladvies. Daarnaast krijg je doordat wij onze kennis met jou delen, ook zelf inzicht hoe je dit kunt toepassen.

 

Training

Samen met jouw fysiotherapeut werk je als een team aan de door jouw gestelde doelen. Hierbij ligt bij ons de nadruk op een effectieve manier van trainen en het hanteren van de juiste techniek. Deze gezamenlijke inzet zorgt er voor dat elke sessie weer een stap dichterbij het doel is.

 

Programmering & Voeding

Naast de sessies met de fysiotherapeut, bieden we je een trainingsprogramma aan waar je in eigen tijd ook mee aan de slag kan. Naast de training leren we je het nodige over een gezonde leefstijl en voeding. Dit zorgt uiteindelijk voor het optimale resultaat.

 

Motivatie

Om je doelen te behalen is niet alleen de combinatie van een goede training en het kiezen van de juiste voeding belangrijk. Ook gaat het over gemotiveerd weten te blijven, naast het vinden van een voor jou ideale leefstijl. Het benoemen van je mogelijke valkuilen maar met name je succesfactoren zorgt voor een gezonde relatie met voeding, training en leefstijl. Wij kunnen jou daarbij helpen!

 

Personal Training in Vleuten of Maarssen

Voor meer informatie over personal training in ons centrum of om een afspraak te maken, kunt u hier contact met ons op nemen.